Μπανερ

Μπανερ

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Οι Βλάχοι της Προσοτσάνης παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παραδοσιακό βλάχικο γλέντι

Οι Βλάχοι της Προσοτσάνης παρουσίασαν ένα εξαιρετικό παραδοσιακό βλάχικο γλέντιΟι Βλάχοι της Προσοτσάνης παρουσίασαν

ένα εξαιρετικό παραδοσιακό βλάχικο γλέντι


Της Σουζάνας Θεοδωρίδου
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό βλάχικο γλέντι, που διοργάνωσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Σύλλογος Βλάχων Προσοτσάνης «Οι Γραμμουστιάνοι».

BLAXIKO GLENTI 1
Τα μέλη του Συλλόγου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους χορούς και τραγούδια των Βλάχων της Προσοτσάνης, και έπειτα το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
BLAXIKO GLENTI 2
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Προσοτσάνης «Οι Γραμμουστιάνοι», κ. Θόδωρος Πούλιος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Όλους τους χορευτές για την πολλή όμορφή παράσταση που μας χάρισαν και όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και την άριστη συνεργασία μας».
BLAXIKO GLENTI 3
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το βλάχικο γλέντι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου 2018, αλλά αναβλήθηκε λόγω του εθνικού πένθους από την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τους συμπατριώτες μας στο Μάτι της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου