Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

1ο Συμπόσιο Σωματείου ΑΜΕΑ Δράμας: Μουσικοχορευτική παράσταση «Οι αδερφές αισθήσεις μου»

 
25,Οκτ 2018
Έγραψε ο 
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας το 1ο Συμποσίο που διοργάνωσε το Σωματείο ΑΜΕΑ Δράμας στις 19, 20 και 21 Οκτωβρίου, με τη Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Οι αδερφές αισθήσεις μου».


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας απηύθυνε χαιρετισμό ο Προέδρος του Σωματείου ΑΜΕΑ Δράμας, κος Δημήτρης Μπόσκος ευχαριστώντας όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του Συμποσίου.

symposio amea17
symposio amea18
Ακολούθησε θεατρική παράσταση με τίτλο "Οι πλανήτες των αισθήσεων" από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων "Οι Αγωνιστές". Υπεύθυνες της θεατρικής ομάδας είναι οι κυρίες Ζαχαρούλα Γαννέρη και Σοφία Ξυγιντζή.

symposio amea02
symposio amea04
symposio amea06
symposio amea07
Στη συνέχεια η παιδική χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης τραγούδησε παιδικά τραγούδια. Οι μικροί μαθητές συγκίνησαν με τα τραγούδια τους και με τα μηνύματα που μετέφεραν.
symposio amea20
Στη διεύθυνση της χορωδίας ήταν η Διευθύντρια του σχολείου, κα Δέσποινα Βασιλειάδου, στο τραγούδι συνόδευσε ο δάσκαλος του σχολείου, κος Στέλιος Ρούσσος και στο πιάνο ο δάσκαλος Θεατρικής Αγωγής του σχολείου, κος Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος.


 

symposio amea19
symposio amea09
Οι δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, Στέλιος Ρούσσος και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος
symposio amea08
Η χοροδιδάσκαλος του Σωματείου ΑΜΕΑ Δράμας, Κατερίνα Αστερίου-Καβάζη με τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, Δέσποινα Βασιλειάδου
symposio amea10
Ο ταμίας του Σωματείου ΑΜΕΑ Δράμας, Πασχάλης Μπόσκος με τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Προσοτσάνης, Δέσποινα Βασιλειάδου
Ακολούθησε χορευτικό τμήμα της Ένωσης Κωφών Βορείου Ελλάδος παρουσιάζοντας χορούς από την Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Πρόεδρος είναι η κα Δώρα Μοίρα και χοροδιδάσκαλος ο κος Δημήτρης Κυριαζής. Οι κωφοί χορευτές εντυπωσίασαν το κοινό με το χορό τους και την ικανότητά τους να ακολουθούν το ρυθμό.

symposio amea11
symposio amea12
Ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑΜΕΑ Δράμας, Δημήτρης Μπόσκος με τον χοροδιδάσκαλο της Ένωσης Κωφών Β.Ελλάδος, Δημήτρη Κυριαζή
Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με τη χορευτική ομάδα του Σωματείου ΑΜΕΑ Δράμας, η οποία παρουσίασε χορούς από την Σμύρνη. Χοροδιδάσκαλος είναι η κα Κατερίνα Αστερίου-Καβάζη. Συνόδευσε ο μουσικός κος Νικόλας Γιαμαλής και τραγούδησαν οι κυρίες Παναγιώτα Κηπουρού, Πελαγία Κυριαθοπούλου και Ελένη Τσεντεμεΐδου.

symposio amea13
symposio amea14
symposio amea15
symposio amea16
Οι φωτογραφίες είναι του Γιώργου Καβάζη.

Γιάννης Κασάπης

Διαχειριστής DRAMAnia.gr
E-mail kasaphs@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου