Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

1η "Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακών Προϊόντων".

Πολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος
Αμπελακίων Δράμας.

Αγαπητοί φίλοι,
σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στην "1η Γιορτή Κρασιού και Παραδοσιακών Προϊόντων" που θα πραγματοποιηθεί στον συνοικισμό Αμπελακίων του Δήμου Δράμας.
Η έκθεση και οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.
Το ωράριο λειτουργίας για την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 17:00 έως το τέλος των εκδηλώσεων περίπου τα μεσάνυχτα ενώ την Κυριακή οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 10:00 και θα ολοκληρωθούν μετά το τέλος της μεγάλης συναυλίας αργά το βράδυ.
Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν παράλληλα την Έκθεση όλο το 3ημερο, με συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και παραδοσιακών συγκροτημάτων όπως ο πολύ γνωστός Κρητικός Καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός, Δραμινοί Ποντιακοί Καλλιτέχνες, Δραμινοί Λαϊκοί Καλλιτέχνες, Δραμινά Συγκροτήματα και άλλοι που θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις θα λειτουργήσουν έκθεση ζωγραφικής και έκθεση φωτογραφίας με έργα των μαθητών των τμημάτων του συλλόγου μας.
Είναι η 1η προσπάθεια για τη διοργάνωση της "Γιορτής Κρασιού και Παραδοσιακών Προϊόντων".
Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν θεσμό, όπου κάθε χρόνο θα μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα τους οι επιχειρήσεις του κλάδου του Κρασιού, του Ούζου, του Τσίπουρου και γενικά των Παραδοσιακών Προϊόντων σε μία έκθεση, στην οποία ο κόσμος - καταναλωτές θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα προϊόντα του τόπου μας, να αγοράσει και να αναπτυχθούν Εμπορικές Συνεργασίες.

Την έκθεση υποστηρίζουν:
• Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
• Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης
• Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας
• Δήμος Δράμας
• Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. (Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Δράμας)

Για τον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο
Αμπελακίων Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου